• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Езикова ваканция? Какво е това?

Всяка година УЦ „Интелект“, съвместно с партньорската, английска организация SOL  организира едноседмично обучение в Англия, придобило популярното наименование „езикова ваканция“. Обучението включва се провежда през летните месеци и включва балансирани занимания по английски език с преподаватели- англичани, както и културна и забавна програма. Участват групи  от различни държави от същият възрастов диапазон. Така, чрез едно ежедневно общуване, може по лесно да се преоодолее езиковата бариера, а и да се създадат интернационални приятелства. Участниците се придружават от няколко преподаватели и се настаняват в специално подготвени семейства, което допълнително допринася за развиване на езикови умния свързани с непринуденото  общуване в топла, приятелска атмосфера.

В свободното от занимания време участниците в програмата могат да се потопят в атмосферата на Бидефорд, както и околните градове, също и да разгледат десетки забележителности, сред които е и Стоунхендж .

Видео:  SOL, Великобритания /Субтитри на български език/

Как мога да участвам?

Записването е лесно. Просто трябва да дойдете в офиса на УЦ „Интелект“. Предварително можете да се поинтересувате за подробности. Таксата се променя ежегодно, тъй като е свързана както с промяната на валутният курс и с цената на самолетните билети. Както при всяко пътуван в чужбина и тук важи правилото, че колкото по- рано заявите участие и ние закупим самолетни билети, толкова цената ще е по- изгодна.

Оптималното време за записване е преди месец декември на текущата година.

Участниците се придружават от наши преподаватели, а в Англия към тях се присъединява и екип от опитни, английски колеги.  През свободното от занимания време и при посещения на забележителности преподаваталите са неотлъчно с групата. Всички участници се настаняват при специално избрани и обучени местни семейства, така те никога нама да останат без необходимата подкрепа и грижа.

Много подробности можете да разберете от видото,което има субтитри на български език. Но, ако възникнат още въпроси, свържете се с нас и ние с  радост ще Ви отговорим.