• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

1 750 000 000 души по света говорят английски? Как мога да го науча и аз?

Английският език се говори от близо 360 милиона души като матерен език, освен тях около 470 милиона души говорят английски език като втори основен език. Това поставя английският език на 3-то място по разпространеност след мандарин и испански. По данни на British Council общо около 1,75 милиарда души говорят, четат и пишат на английски език в една или друга степен, превръщайки езикът на Шекспир в глобално средство за универсално общуване между хората от различни народи и култури, в език на бизнеса, информационните технологии и науката.

Вече над 17 години УЦ“Интелект“ се специализира в обучение по английски език на курсисти от всички възрастови нива. Подготовката по английски език може да започне, както от детска възраст, така и по- късно. Обучението по английски език се приема за завършено /според индивидуалните цели/, когато курсистът положи успешно изпитите за международни езикови сертификати- FCA, CAE, CPE или IELTS.

Аз знам английски добре... Как да го докажа?

Как да докажете пред всяка институция по света, че познанията Ви по английски език са на достатъчно ниво? Отговорът е: с международните сертификати на Кеймбридж или със сертификат IELTS. Тези сертификати са изключително престижни и са приемани от десетки хиляди институции и компании в цял сват. Включително и от имиграционни служби на страните, в които английският език е официален.

УЦ „Интелект“ провежда подготовка за сертификатните изпити вече над 17 години. Процентът на курсисти получили сертификати при нас е над 95%, което нарежда УЦ“Интелект“ сред най-успешните езикови школи в България, заради което през годините е многократно удостояван с награди от  Британският съвет..

Условията, които осигурява УЦ"Интелект", като база за обучение и броят на курсистите да получат престижните сертификати му позволяват да организира изпитите на място пред британски изпитващи експерти. Това спестява на курсистите много неудобства и им позволява по- добре да се концентрират в изпитният процес.