• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

В Европа немският език отваря много врати

Немският език се говори в много държави в Европа. Това са Германия, Австрия, Швейцария, Северна Италия /Южен Тирол/, Лихтенщайн, Люксембург и Белгия. Езикът на Гьоте, Бах и Кант е широко използван в научната и техническата литература. Немските транснационални корпорации чрез многобройните си офиси в цял свят също пренасят немският като работен език. Младежите, желаещи да учат в Европа, изучават немски език, защото висшето образование в Германия е безплатно, а реализацията на трудовият пазар за образовани кадри е гарантирана.

Ако сте решили, че немският език е този, който ще Ви помогне да реализирате мачтата си да учите в чужбина или да намерите доходоносна работа, заповядайте в УЦ „Интелект“. Ние организираме езикови курсове по немски за всички възрастови групи, при най- високи съвременни стандарти, съобразени с изискванията на „Гьоте институт“. Разбира се, крайната цел е получаване на престижното свидетелство TestDAF или някой от другите сертификати, официално свидетелстващи за Вашите познания по немски език.

Стъкленият купол на Райхстага в Берлин
Немски студенти

Как да уча и работя в Германия? Разбирасе, че трябва да науча немски език!

Езиковият изпит TestDaF е предназначен за напреднали. Сертификатът се издав след успешно полагане на изпит и е достатъчен за да кандидатствате във всички учебни заведения в Германия.

Изпитът Prüfung Wirtschaftsdeutsch international (PWD) доказва Вашето владеене на немски език в професионална среда на високо ниво.

Goethe-Zertifikat е документ издаван след успешно полагане на изпити по немски език за различни нива. През 2007г. Бундестага промени немското законодателство и този документ е достатъчен за доказване знанията по немски език при много случаи на емиграция и устройване на работа.