• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Защо да изучаваме Испански език?

Испански се говори в Испания? Да, но не само там. Съвременният испански език произлиза от диалект говорен в испанската област Кастилия. Дори до сега в някои случаи се нарича също и кастилски език. Днес на него говорят повече от 570 милиона души. По този показател е изпреварван само от мандарин/китайски език/. Испанският е и един от 6-те официални световни езици, утвърдени от ООН, както е и един от официалните езици на Европейският съюз. Да не забравяме, че на испански са написани едни от най- значителните литературни произведения създавани някога от човешката култура. А Испания не се изчерпва само с това, Испания е и музика, и поезия, живопис и философия.

В УЦ“Интелект“ можете да изучавате испански език, независимо дали сте начинаещ или напреднал. Със съдействието на Института "Сервантес" ние предлагаме обучение по испански език на най- съвременно ниво, независимо от възрастта на нашите курсисти. Също така предлагаме и подготовка за международно признатите езикови изпити DELЕ.

Базиликата "Саграда Фамилия"
Испански студенти

Сертификат за владеене на испански език- мисията е възможна

За удостоверяване на знанията по испански език в световен мащаб се признават сертификатите DELE. Изпита за придобиване на тези сертификати се организира от 900 изпитни центъра, разположени по цялото земно кълбо. В България, те се провеждат от Института Сервантес. Сертификатите DELE се издават от Министерството на образованието, културата и спорта на Испания, като се признават във всички учебни заведения на страната, както и в много извън нея. Тези документи са достатъчни за да започнете работа дори в държавни институции, медицински заведения, висши учебни заведения.

Несъмнено курсовете, които предлагаме за подготовка към изпита за получаване на сертификат DELE е една добра инвестиция в бъдещето и в една успешна житейска реализация.