• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Аз искам да бъда гражданин на света!

УЦ „Интелект“, заедно с Карловска община е съучредител на НПО „Граждански и младежки инициативи в Розовата долина“. Дейността на организацията е насочена към развиването на гражданското общество и социалната взаимопомощ в общината. Изключително широко е застъпено участието на млади хора от гр. Карлово и околните селища в местни и международни програми.

Много от възпитаниците на УЦ“Интелект“ редовно взимат участие в местните инициативи и множеството международни проекти в Италия, Франция, Испания, Португалия, Германия, Румъния, Турция, Молдова, Полша, Великобритания и други държави. Чрез участието си в тези проекти младите хора от общината израстват като истински граждани на Европа и света.

Всеки такъв международен проект носи със себе си много опит в международна среда, много контакти с участници от други държави, увереност в собствените си сили за промяна на обществото ни към по- добро и разбира се нови езикови и комуникационни умения.

За успеха на всяка благородна кауза се изисква задружно усилие

Как протича един младежки международен проект? Винаги е различно. Темите са различни, но са насочени към преодоляване на проблеми в обществото. Такива като социалното изключване, националните стереотипи, отхвърлянето на гражданите с физическа недостатъчност и много други. Много от международните проекти са насочени към развитие на умения свързани с комуникации и развитие на проекти и дейности на Европейско ниво с подготовка на документация и всичко необходимо за започване и успешно завършване на една гражданска инициатива на европейско ниво. Освен придобитите реални умения, участвалите младежи получават специални сертификати, които им дават предимство в по- нататъшното им кариерно развитие.

В свободното от дейности време участниците са свободни да посетят местните забележителности, да се разходят в градската среда или просто да се забавляват с новите си приятели от цял свят.