• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Познатият руски език- една непозната територия

Руският език вече не е само език на културата, музиката и поезията. Днес руският език е и език на бизнеса и технологиите. На него са написани неизброими количества технологична литература и научни трудове. Runet е огромно недостъпно на друг език информационно пространство, което не е изцяло покрито от търсенето на „Гугъл“, но предлага ценна, недостъпна другаде информация. Руският език много често се използва и в бизнес преговорите в азиатските държави, наравно с английският-Турция, Китай и някои арабски държави. Днес той е официален освен в Руската федерация, но и още в 5 държави, а в някои държави има официални функции- Израел и др. 144 милиона души в Европа говорят руски език, което го прави най- разпространеният национален език на континента.

Може да изучавате руски език в УЦ“Интелект“ в различни възрастови групи за начинаещи, така и за напреднали. Също така, при нас можете да се подготвите и за изпитите за придобиване на международният сертификат за владеене на руски език, издаван от Института „А.С.Пушкин“ в Москва и признаван в цял свят.

Небостъргачи в Москва
Руски студенти

Наистина ли мога да получа междонародно признат документ, че владея руски език?

Държавният институт по руски език “А.С. Пушкин“ в Москва издава сертификат за владеене на руски език като чуждестранен. Този документ се признава навсякъде по света. В България изпитите за неговото придобиване се провеждат в Руският културно- информационен център в София два пъти в годината. Нивата на познаване на езика са съобразени с Европейската езикова рамка. Изпитите се полагат пред комисия от института „А.С.Пушкин“.

В УЦ“Интелект“ можете да получите подготовка за тези изпити, съобразена с необходимият стандарт и прилагане на най- съвременни методи и учебни материали.