• Интелект, Карлово. Курсове по английски език. Сертификати на Кеймбридж.

  Сертификати на Кеймбридж - подготовка и изпити по английски език

  First Certificate in Englidh (FCE) Certificate of Advanced English (CAE) Certificate of Proficiency in English (CPE) Read More
 • Интелект, Карлово. Курсова по роботика 4-7 клас.

  Роботика и програмиране за ученици

  Групи: от 2-ри до 4-ти клас от 5-ти до 6-ти клас Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по немски език. Сертификати на Гьоте институт, DAF.

  Сертификати на Гьоте-институт - подготовка и изпити по немски език

  TestDaF Goethe- Zertifikat Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по испански език. Сертификати на Институт Сервантес, DELE.

  Дипломи DELE - подготовка и изпити по испански език

  DELE От ниво A1 до ниво C2 Read More
 • Интелект, Карлово. Курсове по руски език. Сертификати на Университет

  Сертификати на университета "А.С.Пушкин" в Москва - подготовка и изпити по руски език

  TORFL Международно признат сертификат за владеене на руски език Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Чуждоезиковото образование е предизвикателство не само за обучаващите се, но и за преподавателите.
Филологическата подготовка, педагогическият опит, познаването на съвременните методи на преподаване, прилагане на специфичните подходи към курсистите от различните възрастови групи- това са само част от качествата, които характеризират нашият сплотен екип

Вера Цанкова,директор

Вера Цанкова

Основател и
управител на УЦ"Интелект

"Гордеем се, че УЦ"Интелект" има своя принос за успехите на нашите настоящи и бивши ученици. Радваме се, когато те печелят високи награди за получените при нас езикови знания, защото тези знания ще им помагат в бъдеще да надграждат своите професионални умения, ще им помагат да се реализират в живота  и най- важното- по- лесно да постигат мечтите си. "

Повече за Вера
Николина Данова

Николина Данова

Преподавател по
английски език

"Когато влизам на урок аз предварително знам на какво ще науча моите ученици днес. Как това ще им е полезно при постигането на крайната цел- сертификатите на Кеймбридж или IELTS. Старая се да преподам материята така, че  стъпка по стъпка, тухличка по тухличка да изградя в моите курсисти необходимата увереност и система от знания."

Повече за Николина
Албена Бонева

Албена Бонева

Преподавател по
английски език

"Принципът, който следвам е да се отнасям с учениците си като с мои собствени деца и приятели. В работата си държа на съвестното отношение и постигането на резултати в обучението, като същевременно показвам на курсистите си, че доброто владеене на чужд език е прозорец към много други познания и личностно развитие, а не просто средство за емиграция. "

Повече за Албена
Добринка Монева- Ненкова, преподавател по английски език

Добринка Монева

Преподавател по
английски език

"Мисля, че за да си добър учител, първо трябва да си добър човек - позитивен и добронамерен, дори и в градивната си критика. А, за да си обичан учител - трябва да не си изгубил детето в себе си, за да можеш да разбираш детската душа. Стремя се да създавам среда, която позволява на учениците да се чувстват комфортно. Моята цел е да достигна до всяко едно дете. Не всички сме се родили с еднакви способности, възможности, таланти… но аз вярвам, че всеки ученик носи в себе си желание за изява, развитие и стремеж към съвършенство. Защото всеки учител знае, че ако изгражда с любов и истина, онова, което изгради, ще трае вечно! "

Повече за Добринка
Пепа Николова

Пепа Иванова

Офис мениджър

"Децата също ни учат на много неща -  на искрена радост, на чувствителност, на устрем и ентусиазъм. Това са все качества забравяни от нас в ежедневието ни. Харесвам да пресъздавам тази атмосфера на пълна с усмивки ведрост всеки ден от работата ми."

Веселин Цанков

Веселин Цанков

Офис мениджър

"Когато родителите доверяват обучението на децата си, ние разбираме, че това е отговорност. С въпрос, предложение или забележка- всеки е добре дошъл при нас. Защото ние държим учебният процес да протича гладко, приятно и ползотворно за всички нашите курсисти."